Om Oss


ComSafe AS leverer alt innen sikkerhet- og svakstrømsanlegg på hele Østlandet, både til bedrifter og privat. Vi har stor erfaring med Kameraovervåking, Brannalarm, Nødlys, Porttelefon, Kortleseranlegg, Tyverialarm, Teknisk varsling, Data/ Fibernett, WiFi, mm..

ComSafe - Din leverandør av Sikkerhet- og Svakstrømsanlegg!

 

Fokus

Med fokus på opplæring av ansatte, gode sosiale forhold og med en sterk vektlegging av kvalitetssikring og HMS i alle ledd, arbeider ComSafe AS hele tiden for å tilfredsstille oppdragsgiveres ulike behov og ønsker.

ComSafe ble startet høsten 2002 av Cato Strømnes. Pr d.d. er vi 4 ansatte. Vi har mange års allsidig erfaring og satser på personlig service, høy kvalitet, konkuransedyktige priser, og det viktigste av alt, vi kommer til avtalt tid!

Husk at vi driver etter mottoet; Dine ønsker er vår samvittighet!Næring-/ industri og privat

ComSafe leverer alt fra små sikkerhets anlegg i bolig og kontorlokaler til store og komplekse løsninger for næringslivet. Anlegg kan varsle lokalt i bygg, overføres til din mobiltelefon/ vakttelefon, Securitas vaktsentral eller lokalt brannvesen.
Har du ett anlegg som ikke virker som det skal, vil ComSafe hjelpe deg å finne den beste løsningen for deg.


Sertifiseringer

ComSafe er EKOM sertifisert ENA noe som gjør oss i stand til å bygge og drifte alle typer kommunikasjonsnett.

Ekom (elektronisk kommunikasjon) omhandler alt som har med telefoni, data, antenne , kabelTv etc. Det er i dag påbudt å bruke autorisert installatør til alt arbeid som omfattes av Ekom-loven, f.eks opplegg av spredenett, montering av antenner, etc.

Vi har FG godkjente montører for Tyveri- og Brannalarm (NS3960).

Vi kan levere brannalarm-/ nødlyssystemer med sentral godkjenning opp til klasse 2.Partnere

ComSafe er partner med Securitas - dette betyr at vi kan tilby gode løsninger og ikke minst gode priser på overføring av alarmmeldinger!
 

Et spekter av tjenester

ComSafe har lang og stor erfaring med mange type anlegg, noen eksempler er listet opp nedenfor. Vi hjelper deg med service på de fleste typer anlegg/ produsenter:
  • Tyveri alarm
  • Adgangskontroll/ kortleseranlegg
  • Brann alarm
  • Porttelefon / Calling anlegg / Intercom
  • Kameraovervåking
  • Sykeseng anlegg
  • Data spredernett / Fiber / WiFi
  • GSM sendere for diverse formål
  • Nødlys