Om OssComSafe AS leverer alt innen sikkerhet- og svakstrømsanlegg på hele Østlandet, både til bedrifter og privat. Vi har lang erfaring med Kameraovervåking, Brannalarm, Nødlys, Porttelefon, Kortleseranlegg, Tyverialarm, Teknisk varsling, Data/ Fibernett, WiFi, mm..

ComSafe AS er Sentral Godkjent for brann- og nødlysanlegg og kan levere anlegg i samarbeid med leverandører til og med Tkl3.
Vi har lovpålagte FG godkjente teknikere (brannalarm/tyveri), vi er EKOM Sertifiserte (ENA/ alle felt) og vi er Godkjent Lærlingbedrift.

Vi er partner med Securitas - dette betyr at vi kan tilby gode løsninger og ikke minst gode priser på overføring av alarmmeldinger!

Med fokus på opplæring av ansatte, gode sosiale forhold og med en sterk vektlegging av kvalitetssikring og HMS i alle ledd, arbeider ComSafe AS hele tiden for å tilfredsstille oppdragsgiveres ulike behov og ønsker.

ComSafe AS ble startet høsten 2002 av Cato Strømnes. Pr d.d. er vi 5 ansatte. Vi har mange års allsidig erfaring og satser på personlig service, høy kvalitet og konkuransedyktige priser.