Brannalarm


ComSafe leverer profesjonelle brannvarslingsanlegg til enkle kontorlokaler, boligsameier og til industrien. Felles for våre anlegg er at vi bestreber oss en god prosjektering rundt anlegget noe som medfører lite feil i anlegget for deg som kunde i etterkant.
Via vår leverandør benytter vi det utstyret som passer best til ditt anlegg. Dette går i hovedsaken ut på å velge den type detektor som passer best i det miljø det gjelder. Vi har detektorer som passer i alle miljøer!

I meget krevende miljøer eller miljøer der du ønsker høy sikkerhet benytter vi Aspirasjonsanlegg, eller sugeanlegg som det også kalles. Her monterer vi røranlegg i miljøet og borer hull som røyk suges inn og ned til en spesialdetektor.

Serviceavtale er helt nødvendig for at et anlegg skal virke problemfritt. Vi inngår selvfølgelig en serviceavtale på ditt anlegg hvis man ønsker dette. Vi har også serviceavtale for nødlys.

ComSafe kan også overta service på de fleste anlegg. Ta kontakt for mer info.

Vår leverandør av brannsentraler er Honeywell Life Safety, også kjent som Eltek, samt Hedengren.

Alarmsendere:

Vi leverer og bytter alarmsendere tilpasset ditt behov. Har du behov for overføring av brannalarm er det Addsecure som er leverandøren. Ring oss så kommer vi med et passende forslag.

Alarmsendere montert for noen år siden kan være uten 4G funksjonalitet og kjører på 2G og 3G. Dagens 3G nett slås nå av og da står sender igjen med 2G som overføring. 2G egner seg dårlig til rask og sikker overføring. Slike sendere må byttes til 4G snarest mulig. Ta kontakt med oss så bytter vi dette for dere!